Vleesgerechten

– met vlees van Slagerij Aad van Eijk

Lady’s steak

Boterzachte ossenhaas van ca 150 gram

26

Men’s steak

Boterzachte ossenhaas van ca 225 gram

35,5

Rib-eye

Absolute aanrader uit Noord-Amerika, gewaardeerd door de echte liefhebber (ca 320 gram)

44,5

Kalfsschnitzel

Een Oostenrijkse bergparel, op traditionele wijze bereid

24

Coq au vin

Met kip van Tante Door behoeft deze klassieker verder geen uitleg

24

Spareribs Tante Bet

Boneless iberico rib fingers om je vingers bij af te likken

24

Visgerechten

Sliptongen

Drie overheerlijke spartelverse sliptongen

28

Gebakken Zeetong

In roomboter gebakken; gefileerd door de chef

44,5

Tonijnsteak

Kort gegrild met sesamsojasaus

30

Tante Bet’s vis trio

Een stukje kabeljauw, zalm en grote gambas

28

Vegetarische gerechten

Bloemkoolsteak

Met aardappel-truffelsaus, Parmezaanse kaas en gnocchi

17

Rode bietenrisotto

Italiaanse specialiteit met roquefort en walnoten

20

Huisgemaakte verse sauzen

Champignon roomsaus

3

Stroganoffsaus

3,5

Pepersaus

3

Roquefortsaus

3,5

Bearnaisesaus

4

Al onze gerechten worden geserveerd met dagverse ambachtelijke frites of traditioneel gebakken aardappelen en groenten