Vleesgerechten

– met vlees van Slagerij Aad van Eijk

Lady’s steak

Boterzachte ossenhaas van ca 150 gram

27

Men’s steak

Boterzachte ossenhaas van ca 225 gram

36

Rib-eye

Absolute aanrader uit Noord-Amerika, gewaardeerd door de echte liefhebber (ca 280 gram)

39

Kalfsschnitzel

Een Oostenrijkse bergparel, op traditionele wijze bereid

25

Coq au vin

Met ‘van Eijk kip’ behoeft deze klassieker verder geen uitleg

25

Spareribs Tante Bet

Boneless iberico rib fingers om je vingers bij af te likken

25

Visgerechten

Sliptongen

Drie overheerlijke, spartelverse sliptongen

29

Gebakken Zeetong

In roomboter gebakken; gefileerd door de chef

46

Tonijnsteak

‘Tournedos van de zee’, kort gegrild met sesam sojasaus

31

Tante Bet’s vistrio

Een stukje kabeljauw, zalm en grote gambas

29

Vegetarische gerechten

Ravioli met spinazie en Parmezaanse kaas

Huisgemaakt met mousse van gepofte aubergine, ricotta en saus arrabiata

18

Truffelrisotto met bospaddestoelen

Italiaanse specialiteit met geraspte Parmezaanse kaas

21

Huisgemaakte verse sauzen

Champignon roomsaus

3,5

Stroganoffsaus

4

Pepersaus

3,5

Roquefortsaus

4

Bearnaisesaus

4

Al onze gerechten worden geserveerd met dagverse ambachtelijke frites of traditioneel gebakken aardappelen, huisgemaakte mayonaise en salade (met warme groenten + 7)