Nagerechten

– met ijs van Luciano

Dame Blanche

Vanilleroomijs met verse slagroom en eigen bereide chocoladesaus
(met advocaat +1)

9,5

Citroen Meringue Tartelette

Specialiteit van onze chef

11

Appelmeisje Tante Bet

Huisgemaakte appellekkernij met kaneelijs en verse slagroom

11

SorBet

Een klassieker van weleer met vruchten, verse slagroom en vanilleroomijs

9,5

Crème brûlée

Huisgemaakte custardcrème met gekarameliseerde suiker

10

Crêpes Suzettes

Vers, huisgemaakt flensje met vanilleroomijs en sinaasappel karamelsaus

11

Kinderijsje

Twee bolletjes roomijs, verse slagroom en een aap uit de mouw

6,5

Kaasplankje

– met kaas van Fromagerie Bon

Tante Bet’s suggestie: een glaasje port of een heerlijke Nectar Pedro Ximénez

16

Sainte-Maure de Touraine

Eén van de beroemdste geitenkazen uit de Loire

Herve du Vieux Moulin

Uit Wallonië, boterzacht en intens van smaak

Shropshire Blue

Een Engelse blauwschimmelkaas, smelt op de tong en licht pikant

Oude Leidsche

Een typisch Leidse boerenkaas met komijnzaad