Nagerechten

Dame Blanche

Vanilleroomijs met verse slagroom en eigen bereide chocoladesaus
(met advocaat +1)

9

Citroen Meringue Tartelette

Specialiteit van onze chef

10

Appelmeisje Tante Bet

Huisgemaakte appellekkernij met kaneelijs en verse slagroom

10

SorBet

Een klassieker van weleer met vruchten, verse slagroom en vanilleroomijs

9

Crème brûlée

Huisgemaakte custardcrème met gekarameliseerde suiker

9,5

Crêpes Suzettes

Vers, huisgemaakt flensje met vanilleroomijs en sinaasappel karamelsaus

10

Kinderijsje

Twee bolletjes roomijs, verse slagroom en een aap uit de mouw

6

Kaasplankje

– met kaas van Fromagerie Bon

Tante Bet’s suggestie: een glaasje port of een heerlijke Nectar Pedro Ximénez

15

Lingot de chevre

Letterlijk vertaald: het goudstaafje van geit
Een pittige geitenkaas uit Zuid Frankrijk

Cheddar vintage

Een originele gele Cheddar gerijpt voor 24 maanden

Maroilles

Bekend geworden van het gerecht Maroilles et Moulles
(Mosselen gedoopt in saus van Maroilles)

Bleu d’auvergne

De kaas heeft een romige textuur en is mooi blauw dooraderd