Nagerechten

– met ijs van Luciano

Dame Blanche

Vanilleroomijs met verse slagroom en eigen bereide chocoladesaus
(met advocaat +1)

9,5

Citroen Meringue Tartelette

Specialiteit van onze chef

11

Appelmeisje Tante Bet

Huisgemaakte appellekkernij met kaneelijs en verse slagroom

11

SorBet

Een klassieker van weleer met vruchten, verse slagroom en vanilleroomijs

9,5

Crème brûlée

Huisgemaakte custardcrème met gekarameliseerde suiker

10

Crêpes Suzettes

Vers, huisgemaakt flensje met vanilleroomijs en sinaasappel karamelsaus

11

Kinderijsje

Twee bolletjes roomijs, verse slagroom en een aap uit de mouw

6,5

Kaasplankje

– met kaas van Fromagerie Bon

Tante Bet’s suggestie: een glaasje port of een heerlijke Nectar Pedro Ximénez

16

Brebis sanglé

Frisse, kruidige, zachte schapenkaas uit de Cevennen

Époisses

Smeerkaas voor volwassenen

Tomme du Grand Massif

Pittige koemelkkaas uit de Alpen

Roquefort crouzat

Deze koning der blauwe kazen smelt op je tong