Vleesgerechten
– met vlees van Slagerij Aad van Eijk
Lady’s steak
Boterzachte ossenhaas van ca 150 gram
27
Men’s steak
Boterzachte ossenhaas van ca 225 gram
36
Rib-eye
Absolute aanrader uit Noord-Amerika, gewaardeerd door de echte liefhebber (ca 280 gram)
39
Kalfsschnitzel
Een Oostenrijkse bergparel, op traditionele wijze bereid
25
Coq au vin
Met ‘van Eijk kip’ behoeft deze klassieker verder geen uitleg
25
Spareribs Tante Bet
Boneless iberico rib fingers om je vingers bij af te likken
25
Visgerechten
Sliptongen
Drie overheerlijke, spartelverse sliptongen
29
Gebakken Zeetong
In roomboter gebakken; gefileerd door de chef
46
Tonijnsteak
‘Tournedos van de zee’, kort gegrild met sesam sojasaus
31
Tante Bet’s vistrio
Een stukje kabeljauw, zalm en grote gambas
29
Vegetarische gerechten
Ravioli met spinazie en Parmezaanse kaas
Huisgemaakt met mousse van gepofte aubergine, ricotta en saus arrabiata
18
Truffelrisotto met bospaddestoelen
Italiaanse specialiteit met geraspte Parmezaanse kaas