Nagerechten
– met ijs van Luciano
Dame Blanche
Vanilleroomijs met verse slagroom en eigen bereide chocoladesaus
(met advocaat +1)
9,5
Citroen Meringue Tartelette
Specialiteit van onze chef
11
Appelmeisje Tante Bet
Huisgemaakte appellekkernij met kaneelijs en verse slagroom
11
SorBet
Een klassieker van weleer met vruchten, verse slagroom en vanilleroomijs
9,5
Crème brûlée
Huisgemaakte custardcrème met gekarameliseerde suiker
10
Crêpes Suzettes
Vers, huisgemaakt flensje met vanilleroomijs en sinaasappel karamelsaus
11
Kinderijsje
Twee bolletjes roomijs, verse slagroom en een aap uit de mouw
6,5
Kaasplankje
– met kaas van Fromagerie Bon
Tante Bet’s suggestie: een glaasje port of een heerlijke Nectar Pedro Ximénez
16
Sainte-Maure de Touraine
Eén van de beroemdste geitenkazen uit de Loire
Herve du Vieux Moulin
Uit Wallonië, boterzacht en intens van smaak
Shropshire Blue
Een Engelse blauwschimmelkaas, smelt op de tong en licht pikant
Oude Leidsche
Een typisch Leidse boerenkaas met komijnzaad