Nagerechten

– met ijs van Luciano

Dame Blanche

Vanilleroomijs met verse slagroom en eigen bereide chocoladesaus
(met advocaat +1)

10

Citroen Meringue Tartelette

Specialiteit van onze chef

12

Appelmeisje Tante Bet

Huisgemaakte appellekkernij met kaneelijs en verse slagroom

12

SorBet

Een klassieker van weleer met vruchten, verse slagroom en vanilleroomijs

10

Crème brûlée

Huisgemaakte custardcrème met gekarameliseerde suiker

10

Crêpes Suzettes

Vers, huisgemaakt flensje met vanilleroomijs en sinaasappel karamelsaus

12

Kinderijsje

Twee bolletjes roomijs, verse slagroom en een aap uit de mouw

7

Kaasplankje

– met kaas van Fromagerie Bon

Tante Bet’s suggestie: een glaasje port of een heerlijke Nectar Pedro Ximénez

17

Chaource

Uit de Champagne, een witschimmelkaas met als basis rauwe koemelk

Wilde Weide kaas

Uit Warmond, een boerenkaas gevuld met fenegriek, kruidig van smaak

Livarot

Een rood flora kaas afkomstig uit Normandië, een volle, pikante smaak

Queso Valdeon

Romige blauwaderkaas uit Noord-Spanje, sterke smaak, licht kruidig, zacht van structuur