Nagerechten
– met ijs van Luciano
Dame Blanche
Vanilleroomijs met verse slagroom en eigen bereide chocoladesaus
(met advocaat +1)
10
Citroen Meringue Tartelette
Specialiteit van onze chef
12
Appelmeisje Tante Bet
Huisgemaakte appellekkernij met kaneelijs en verse slagroom
12
SorBet
Een klassieker van weleer met vruchten, verse slagroom en vanilleroomijs
10
Crème brûlée
Huisgemaakte custardcrème met gekarameliseerde suiker
10
Crêpes Suzettes
Vers, huisgemaakt flensje met vanilleroomijs en sinaasappel karamelsaus
12
Kinderijsje
Twee bolletjes roomijs, verse slagroom en een aap uit de mouw
7
Kaasplankje
– met kaas van Fromagerie Bon
Tante Bet’s suggestie: een glaasje port of een heerlijke Nectar Pedro Ximénez
17
Chaource
Uit de Champagne, een witschimmelkaas met als basis rauwe koemelk
Wilde Weide kaas
Uit Warmond, een boerenkaas gevuld met fenegriek, kruidig van smaak
Livarot
Een rood flora kaas afkomstig uit Normandië, een volle, pikante smaak
Queso Valdeon
Romige blauwaderkaas uit Noord-Spanje, sterke smaak, licht kruidig, zacht van structuur