Ambachtelijk Frans stokbrood van Mamie Gourmande

Geserveerd met roomboter en huisgemaakte kruidenboter

7

Soepen

Tomaten-crèmesoep

Op traditionele wijze bereid met huisgemaakte gehaktballetjes en vermicelli

10

Uiensoep

Gegratineerd met oude kaas; een absolute klassieker

11

Kreeftensoep

Klassiek, gevuld met rivierkreeftjes

15

Warme voorgerechten

Escargots met kruidenboter

Traditionele escargots uit de oven

13

Gambas al ajillo

Een heuse, pittige lekkernij

16

Gebakken champignons met toast

Heerlijke champignons gegratineerd met blauwe of oude kaas

13

Koude voorgerechten

Rundercarpaccio

Met truffelmayonaise, stroop van aceto balsamico en geraspte Parmezaanse kaas

16

Steak tartaar

À la minute geprepareerd (groot 24)

18

Hollandse garnalen cocktail

Op klassieke wijze geserveerd met huisgemaakte cocktailsaus

19

Tonijntartaar met avocadomousse

Vers, fris, rauw, licht en vooral verrukkelijk

18

Trio van vis met toast

Zalm, paling en garnalen met geroosterd brood

22

Burrata couscous

De Italiaanse verse kaas met de bekende Noord-Afrikaanse salade

15

Caesar salade

De originele met ansjovis en huisgemaakte croutons (groot 18, met gamba’s +4)

14

Salade geitenkaas

Frisse salade met geitenkaas uit de oven (groot 18)

14