Ambachtelijk Frans stokbrood van Mamie Gourmande
Geserveerd met roomboter en huisgemaakte kruidenboter
7
Soepen
Tomaten-crèmesoep
Op traditionele wijze bereid met huisgemaakte gehaktballetjes en vermicelli
10
Uiensoep
Gegratineerd met oude kaas; een absolute klassieker
11
Kreeftensoep
Klassiek, gevuld met rivierkreeftjes
15
Warme voorgerechten
Escargots met kruidenboter
Traditionele escargots uit de oven
13
Gambas al ajillo
Een heuse, pittige lekkernij
16
Gebakken champignons met toast
Heerlijke champignons gegratineerd met blauwe of oude kaas
13
Koude voorgerechten
Rundercarpaccio
Met truffelmayonaise, stroop van aceto balsamico en geraspte Parmezaanse kaas
16
Steak tartaar
À la minute geprepareerd (groot 24)
18
Hollandse garnalen cocktail
Op klassieke wijze geserveerd met huisgemaakte cocktailsaus
19
Tonijntartaar met avocadomousse
Vers, fris, rauw, licht en vooral verrukkelijk
18
Trio van vis met toast
Zalm, paling en garnalen met geroosterd brood
22
Burrata couscous
De Italiaanse verse kaas met de bekende Noord-Afrikaanse salade
15
Caesar salade
De originele met ansjovis en huisgemaakte croutons (groot 18, met gamba’s +4)
14
Salade geitenkaas
Frisse salade met geitenkaas uit de oven (groot 18)