Voorgerechten
Ambachtelijk Frans stokbrood van Mamie Gourmande Geserveerd met roomboter en huisgemaakte kruidenboter 7 Soepen Tomaten-crèmesoep Op traditionele wijze bereid met huisgemaakte gehaktballetjes en vermicelli 10 Uiensoep Gegratineerd met oude kaas; een absolute klassieker 11 Kreeftensoep Klassiek, gevuld met rivierkreeftjes 15 Warme voorgerechten Escargots met kruidenboter Traditionele escargots uit de oven 13 Gambas al ajillo Een […]
Hoofdgerechten
Vleesgerechten – met vlees van Slagerij Aad van Eijk Lady’s steak Boterzachte Black Angus ossenhaas van ca 150 gram 29 Men’s steak Boterzachte Black Angus ossenhaas van ca 225 gram 39 Rib-eye Black Angus, een absolute aanrader uit Noord-Amerika, gewaardeerd door de echte liefhebber (ca 280 gram) 42 Kalfsschnitzel Een Oostenrijkse bergparel, op traditionele wijze […]
Desserts
Nagerechten – met ijs van Luciano Dame Blanche Vanilleroomijs met verse slagroom en eigen bereide chocoladesaus(met advocaat +1) 10 Citroen Meringue Tartelette Specialiteit van onze chef 12 Appelmeisje Tante Bet Huisgemaakte appellekkernij met kaneelijs en verse slagroom 12 SorBet Een klassieker van weleer met vruchten, verse slagroom en vanilleroomijs 10 Crème brûlée Huisgemaakte custardcrème met […]
Wijnkaart
Mousserend Vilarnau Cava Brut Reserva | Bio | Vegan Spanje | Penedes | Macabeo, Parellada, Xarel-lo Deze wijn is opvallend fruitig en zeer fris en heeft tonen van peer en specerijen. 7,8 | 39 Vilarnau Cava Brut Rosé | Bio | Vegan Spanje | Penedes | Garnacha, Pinot Noir Frisse mousserende rosé met wat kruidige tonen in […]
Kindermenu
Voor de kleintjes Twee huisgemaakte mini-hamburgers 13 Halve kalfsschnitzel 14 Halve portie boneless spareribs 14 Al onze kindergerechten worden geserveerd met dagverse ambachtelijke frites, appelmoes en fritessaus